Close

Hyla

MIKÄ ON HYLA? 

HYLA GST on puhdistusjärjestelmä, joka toimii suodattimien sijaan vedellä ja separaattorilla. HYLAn ainutlaatuinen teknologia mahdollistaa aivan uudenlaisen tavan siivota pölyt pois ja pitää koti ja muut sisätilat puhtaina.  HYLAn käyttö vähentää tutkitusti allergiaoireita! Tuotetta edustetaan jo 75:ssä maassa 25 vuoden ajan.

 

 

 SUOMEN PISIN TAKUU?

HYLA on markkinoiden kestävimpiä tuotteita ja annammekin pisimmän mahdollisen takuun
HYLA GST:lle. HYLA toimii
Suomessa jo vuodesta 1999 ja ensimmäiset asiakkaamme ovat yhä tyytyväisiä hankintaansa – jo 15 vuoden ajan. Laatuun sijoittaminen on kannattanut aina ja se pitänee paikkansa vielä tänäkin päivänä. Pyydä lisää tietoa HYLAn elinikäisestä Arvo-takuusta.

 

 

 

 PALKITTUA LAATUA! 

HYLA on palkittu kansainvälisesti parhaasta laadusta, käyttöominaisuuksista, käyttöhelppoudesta sekä muotoilusta. HYLA on valittu arvostetun PLUS X – palkintoraadin toimesta myös parhaaksi tuotteeksi omassa luokassaan vuonna 2016 / 2017.

 

 HALUATKO TUTUSTUA TARKEMMIN?

Tulen mielelläni esittelemään tuotteen ja antamaan lisätietoja kotiinne tai yritykseenne. Näin voitte rauhassa tutustua kaikkiin HYLAn ominaisuuksiin. Ota selvää mistä puhutaan ja tilaa ilmainen ja sitoutumaton esittely jo tänään. – Ota yhteyttä!