Close

Rainbow

Kuinka Rainbow toimii? 

Tyypillinen pölynimuri käyttää roskien ja pölyn keräämiseen pölypussia. Pussi toimii oikein vain viisitoista minuuttia käyttöönotostaan. Silloin pöly on peittänyt pölypussin pienet reiät ja ilmavirta on loppunut. Sen jälkeen imuri puhaltaa pölyn takaisin huoneilmaan.

Rainbow E2:n sydän on separaattori, joka tekee pölyn niin raskaaksi, että se voidaan vetää vesiastiaan. Pöly ja lika jäävät vesiastiaan ja vain vesipesty puhdas ilma tulee takaisin huoneilmaan.

Separaattoria pyörittää tietokoneistettu, tehokas ja hiiletön moottori, josta huoneilmaan ei lähde mitään hiilipölyä. Sidottu pöly jää vesiastiaan miltei sataprosenttisesti (99,997%). Rainbow E2:een on lisätty HEPA-suodatin, joka vie siivouksen uudelle tasolle. Sillä saat täysin puhtaan huoneilman. Siivouksen jälkeen likainen vesi vain heitetään wc-astiaan.

Laitteissa, joissa ei ole poistoilmansuodatinta, puhallettaessa ilmaa vesiastian lävitse astiassa olevat mikrobit voivat aerosolisoitua ja päätyä huoneilmaan, jossa ne voiva.

Imurin tekniset tiedot:

Hiiletön Hurricane-moottori
Liitäntäteho 875 W täydellä teholla ja pienellä teholla 40 W
Äänenvoimakkuus 79 desibeliä täydellä teholla.
Tietokone valvoo moottorin toimintaa
Paino veden kanssa noin 10 kg
Separaattorin kierrosluku 23 000 kierrosta minuuttissa
Suodatusteho vesi 99,96 % ja Hepa-suodattimen kanssa 99,997 %
Puhdistaa huoneilmaa noin 25 m3/10 minuutissa ja pienellä noin 5 m3/10 minuutissa
Vedellä täytetty vesiastia toimii pölyastiana, ei kustannuksia
ISO 9001:2000 sertifioitu
Astma- ja allergiaystävällinen, sertifioitu
Kansainvälinen AHAM-ilmanpuhdistus sertifikaatti
CRI-mattosertifikaatti

Sertifikaatit

Rainbow on ainoana puhdistusjärjestelmänä saanut puolueettoman kansainvälisen AHAM ilmanpuhdistus ja Astma- ja Allergiaystävällinen sertifikaatit.

Itsenäiset laboratoriokokeet todistavat että Rainbow puhdistusjärjestelmä voittaa kilpailun suodatustehokkuudesta. Yhdistämällä sen veteen pohjautuvan erotusteknologian, harjattoman moottorin ja hepa suodattimen, Rainbow pyydystää 99,997% tyypillisestä kotitalousliasta, ja luo merkittävästi paremman sisäilman laadun.

Sertifioitu Astma- ja Allergiaystävällinen
Certified Asthma & Allergy Friendly
Amerikan allergia ja astmaliitto on sertifioinut Rainbown astma ja allergia ystävälliseksi (aafa.org/certified).

Faktat:

– Rainbow poistaa allergeenit matoista.
– Poistetut allergeenit pysyvät vesisäiliössä, eivätkä säiliötä tyhjennettäessä pääse takaisin ilmaan.
– Rainbow on näin terveyttä edistävä laite.
Kansainvälinen AHAM- ilmanpuhdistus sertifikaatti

AHAM Verifide
– AHAM on sertifioinut Rainbown todistettavasti ilmanpuhdistajaksi, joka vähentää epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat huonon sisäilman laadun. Rainbow puhdistusjärjestelmä yhdistää ilmanpuhdistuksessa hydro- ja aerodynamiikan, veden ja ilman liikkeen. Tämä tekee Rainbowsta lyömättömän ja takaa pikaisen hiukkasten keruun ja nopean hajujen poiston sekä ilmankostutuksen.

The Carpet and Rug institute -sertifikaatti

The Carpet and Rug Institute Seal of Approval
– Rainbow on saavuttanut mattoteollisuuden vaatimukset kaikilla kolmella alueella: lian poistamisessa, pölyn hallinnassa ja maton ulkonäön parantamisessa. Se nostaa lian ja pölyn nukan juuresta asti vahingoittamatta mattoa, ja tekee siitä kuin uuden.
Tämä suorituskyky tekee Rainbowsta ihanteellisen ilmanpuhdistajan sekä kotikäyttöön että toimistoihin, vastaanottotiloihin tai muihin yleisiin tiloihin. Laitetta on helppo käyttää ja se on todella hiljainen.
Puhdas ilma helpottaa.

 HALUATKO TUTUSTUA TARKEMMIN?

Tulen mielelläni esittelemään tuotteen ja antamaan lisätietoja kotiinne tai yritykseenne. Näin voitte rauhassa tutustua kaikkiin Rainbow:n ominaisuuksiin. Ota selvää mistä puhutaan ja tilaa ilmainen ja sitoutumaton esittely jo tänään. – Ota yhteyttä!